azaz a kettő nem zárja ki egymást.

Keresztény és demokrata

Keresztény és demokrata

Még egyszer: NEM!

2016. szeptember 30. - mezeinewsee

nem.jpeg

TV, rádió, internet, óriásplakátok, telefonos hívogatás, szórólapok: mindenhonnan ömlik, hogy szavazzunk NEM-mel. Hát ezt most meg is teszem.

NEM! Nem akarom, hogy az EU (és nem Brüsszel, az egy város!) a megkérdezésem nélkül ide bárkit betelepítsen. Még szerencse, hogy nem is akar.

NEM! Azt sem akarom, hogy Orbán hozzon ide pénzes bevándorlókat. Ellentétben az EU-val, ő akarja, és meg is teszi. De én nem akarom (kérdés, hogy erről nem kérdeznek meg).

NEM! Nem akarom, hogy háborús menekültek ellen gumibottal, könnygázzal lépjünk fel, kerítést húzzunk, börtönszerű táborokat alkalmazzunk. Az embertelenségre nincs mentség. Az Isten óvjon minden keresztényt, aki ez ellen nem emeli fel a szavát!

NEM! Nem akarom, hogy a legokosabb, legértékesebb gyerekeink külföldre menjenek tanulni, dolgozni, mert itt kilátástalannak látják az életet!

NEM! Nem akarom, hogy az oktatás, az egészségügy fejlesztése helyett a vezér hobbijára költsük a rendelkezésre álló forrásokat!

NEM! Nem akarom, hogy közhivatalnokokat fogjanak be kampányolni egy politikai cél mellett. Mindegy, mi ez a cél, erre senkit sem lenne szabad kényszeríteni.

Nem! Nem akarom, hogy keményen dolgozó szociális szakemberek (a kollégáim) esetenként évtizedes tapasztalatokkal, hatalmas empátiával végzett, igen kemény munkával, amit legtöbben képtelenek lennének elvégezni (fogyatékkal élők gondozása), minimálbért kapjanak, és hónap végén azon kelljen számolgassanak, hogy a gyereknek tízórait, vagy matekfüzetet vesznek, mert mindkettőre már nincs pénz! A dolgozói szegénység az ország szégyene. statisztikákat lehet mutatni arról, hogy nőnek a bérek, de aki nem bankigazgató macája, az bizony szegénységben él akkor is, ha keményen dolgozik.

NEM! Nem akarom, hogy... és itt mindenki gondolja, ő maga mit nem akar! Biztos ezeregy dolog van még, valószínűleg mind fontosabb a kormány buta kérdésénél, amit valóban senki nem akar (még az EU sem).

De a legfontosabb, amit nem akarok: NEM AKAROK GYŰLÖLETBEN ÉS FÉLELEMBEN ÉLNI! Márpedig ez a kampány erről szólt: gyűlöljünk és féljünk valakiktől, akiket nem ismerünk. Akikről valamit mondanak nekünk, amire semmi, de semmi bizonyíték nincs. Ismétli magát a történelem! Nem is olyan régen volt, még 100 éve sincs, amikor egy embercsoportot minden valós bűn nélkül rekesztettek ki, zártak be majd pusztítottak el, a nagy tömegek asszisztálásával. Megint ezt tesszük?

Akkor ilyen képekkel hergelték a közvéleményt:

 

jew-karikatura.gifvagy zsidogyilkos.jpg

 

Most ilyennel:

multikulti-600x490.jpg

Talán vasárnap meglátjuk, hogy Magyarország valóban NEM- mel szavaz. a gyűlöletre, és az intoleranciára. tehát szavazz NEM- mel ezekre, és maradj otthon!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenyesdemokrata.blog.hu/api/trackback/id/tr9811754915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása